22 Aralık 2010 Çarşamba

GOTTMAN ENSTITUSU VE PSIKOLOJI ISTANBUL ISBIRLIGI ILE










Gottman Enstitüsü ve Psikoloji Istanbul


35 yılı aşkın süredir, 3000'in üzerinde çiftle araştırmalar yapan Gottman'lar, mutlu evliliğin sırlarını ve boşanmanın çeşitli tekniklerle önlenebilir olduğunu bilimsel olarak kanıtlamış ve aynı araştırmalardan yola çıkarak özel bir teknik geliştirmişlerdir. Ülkemiz uzmanları ile bu bilgi birikimini paylaşmalarını sağlamak amacıyla Psikoloji İstanbul ve Gottman Enstitüsü işbirliği halindedir. 2010 yılında bu işbirliği kapsamında İstanbul'a gelen Gottman çifti, 6 Ekim 2010'da yetişkinlere 9-10 Ekim tarihleri arasında ise ruh sağlığı uzmanlarına yönelik özel eğitimler gerçekleştirmiştir.


Uzmanların eğitildiği ve sınırlı sayıda yetişkinin de Gottman'larla birebir etkileşim kurarak sorularını yöneltme şansına sahip olduğu bu organizasyonlar, 2011 yılında da devam edecektir.

Psikoloji Istanbul, Turkiye'de bunyesinde Gottman Cift Terapisi Egitimleri'nin 3 duzeyini de tamamlamis ve sertifikali Gottman Cift Terapisti olmaya hak kazanmis terapistleri barindiran tek danismanlik merkezidir.



Gottman'ların 2011 yılında İstanbul'da gerçekleştireceği eğitimler ile ilgili ayrintili bilgi edinebilmek ve Gottman Cift terapistlerinden danismanlik almak icin 0212 233 28 38 nolu telefondan Psikoloji Istanbul'a ulaşabilirsiniz.



Bu yazi http://www.gottmanciftterapisi.com/ adli siteden alinmistir.

1 yorum: